Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7064
Назва: Технологія виготовлення напівфабрикатів
Автори: Кравченко, Тамара Василівна
Ключові слова: напівфабрикати
швидкозаморожені кулінарні вироби
страви з харчових концентратів
Дата публікації: 2015
Видавництво: Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015.
Бібліографічний опис: Технологія виготовлення напівфабрикатів : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів / Кравченко Т.В. – Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015. – 118 с.
Серія/номер: УДК;664.002.22(072)
ББК;36р30
К;78
Короткий огляд (реферат): Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7064
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia_vyhotovlennia.pdf354,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.