Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7064
Назва: | Технологія виготовлення напівфабрикатів |
Автори: | Кравченко, Тамара Василівна |
Ключові слова: | напівфабрикати швидкозаморожені кулінарні вироби страви з харчових концентратів |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015. |
Бібліографічний опис: | Технологія виготовлення напівфабрикатів : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів / Кравченко Т.В. – Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015. – 118 с. |
Серія/номер: | УДК;664.002.22(072) ББК;36р30 К;78 |
Короткий огляд (реферат): | Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7064 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia_vyhotovlennia.pdf | 354,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.