Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7064
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Тамара Василівна-
dc.date.accessioned2017-10-02T08:42:56Z-
dc.date.available2017-10-02T08:42:56Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТехнологія виготовлення напівфабрикатів : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів / Кравченко Т.В. – Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015. – 118 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7064-
dc.description.abstractРекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУмань: ФОП Жовтий О.О., 2015.uk
dc.relation.ispartofseriesУДК;664.002.22(072)-
dc.relation.ispartofseriesББК;36р30-
dc.relation.ispartofseriesК;78-
dc.subjectнапівфабрикатиuk
dc.subjectшвидкозаморожені кулінарні виробиuk
dc.subjectстрави з харчових концентратівuk
dc.titleТехнологія виготовлення напівфабрикатівuk
dc.typeTutorialuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia_vyhotovlennia.pdf354,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.