Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7064
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Тамара Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-02T08:42:56Z | - |
dc.date.available | 2017-10-02T08:42:56Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виготовлення напівфабрикатів : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів / Кравченко Т.В. – Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015. – 118 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7064 | - |
dc.description.abstract | Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015. | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК;664.002.22(072) | - |
dc.relation.ispartofseries | ББК;36р30 | - |
dc.relation.ispartofseries | К;78 | - |
dc.subject | напівфабрикати | uk |
dc.subject | швидкозаморожені кулінарні вироби | uk |
dc.subject | страви з харчових концентратів | uk |
dc.title | Технологія виготовлення напівфабрикатів | uk |
dc.type | Tutorial | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia_vyhotovlennia.pdf | 354,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.