Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16467
Назва: Практикум з формування системи культурних цінностей у студентів-філологів в процесі їх підготовки до організації культурно-дозвіллєвої діяльності в школі.
Автори: Кириченко, Віта Григорівна
Ключові слова: формування системи культурних цінностей
студенти-філологи
підготовка
організація культурно-дозвіллєвої діяльності в в школі
Дата публікації: 2021
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Практикум з формування системи культурних цінностей у студентів-філологів в процесі їх підготовки до організації культурно-дозвіллєвої діяльності в школі. Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2021. 312 с.
Серія/номер: УДК;[371.134+39(477)](043.3)
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглянуто концепт «дозвілля» як історико-педагогічну проблему, проаналізовано форми та види організації дозвіллєвої діяльності молоді, запропоновано методику підготовки, організації та проведення свят та масових заходів. На основі аналізу творів Т. Шевченка і Г. Квітки-Основ’яненка виокремлено зразки традиційних народних гулянь та форм дозвілля. Словник містить 228 термінів. Наприкінці навчального посібника розміщено 11 сценаріїв культурно-дозвіллєвих заходів на різноманітну тематику. Навчальний посібник стане в нагоді науковцям, педагогам-практикам, студентам, магістрантам, аспірантам, керівникам закладів освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16467
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Практикум з формування системи культурних.pdf2,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.