Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7242
Назва: 3D технології в освітньому процесі
Автори: Комісаренко, Тетяна Михайлівна
Ключові слова: гаджети
анагліф
3D технології
Дата публікації: 2017
Видавництво: АКУП ПДАА
Бібліографічний опис: Комісаренко Т.М. 3D Технології в освітньому процесі / Т.М. Комісаренко // Ресурсно-орієнтоване навчання в 3 D: доступність, діалог, динаміка: матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції ( 20-24 лютого 2017 р., м. Полтава). – С. 186-188.
Короткий огляд (реферат): Новітні технології з кожним роком набувають своєї популярності в освітній галузі. Сучасні «гаджети»: комп’ютери, планшети, мобільні телефони з цілодобовим доступом до інтернету не є чимось незвичним у повсякденному житті. Освіта не змогла залишатись осторонь цих процесів. В навчальному процесі на даний момент використовується мультимедійне оснащення та телекомунікаційні технології. Разом з тим, швидкий розвиток технологій кидає виклик системі освіти у боротьбі за увагу студентів. Сучасним трендом в освітніх технологіях, які відповідають всім вимогам є 3D технології (3 dimensions – трьохвимірність).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7242
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3D_ТЕХНОЛОГІЇ_В_ОСВІТНЬОМУ_ПРОЦЕСІ.PDF212,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.