Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7063
Назва: | Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства |
Автори: | Кравченко, Тамара Василівна Попова, Наталія Миколаївна |
Ключові слова: | гігієна санітарія санітарно-гігієнічні вимоги |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Умань : ФОП Жовтий О.О., 2017. |
Бібліографічний опис: | Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : навчальний посібник / уклад.: Т.В. Кравченко, Н.М. Попова. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2017. – 273 с. |
Серія/номер: | УДК;613:642.5] (075.8) ББК;51.23 я73 С;18 |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику висвітлені питання щодо організації санітарного режиму закладів ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів. Рекомендовано для студентів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7063 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sanitariia_ta_hihiiena.pdf | 406,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.