Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4693
Назва: | Специфіка використання маркетингу та менеджменту якості у ресторанному бізнесі |
Автори: | Кожухівська, Раїса Борисівна |
Ключові слова: | розвитку ринкового господарства співвідношення „ціна-якість” якість послуг підприємств ресторанного бізнесу управління підвищення рівня якості ресторанний бізнес маркетинг менеджмент споживач турист клієнт |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | ВПЗ "Візаві" |
Бібліографічний опис: | Кожухівська, Р.Б. Специфіка використання маркетингу та менеджменту якості у ресторанному бізнесі /Р.Б. Кожухівська// Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції розвитку готельно-ресторанної індустрії в Україні» 26 листопада 2015 року// УДПУ, ВПЦ "Візаві", 2015. – С.58-62. |
Короткий огляд (реферат): | У сучасних умовах функціонування та розвитку ринкового господарства визначальним у забезпеченні високого іміджу та конкурентного статусу вітчизняних підприємств є оптимальне співвідношення „ціна-якість”. Особливої актуальності набуває проблема забезпечення відповідного рівня якості послуг підприємств ресторанного бізнесу. Такі обставини вимагають перегляду засад управління на підприємствах ресторанного бізнесу з позицій розроблення, забезпечення, досягнення та систематичного підвищення рівня якості послуг і повноцінного їхнього споживання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4693 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Spetsyfika vykorystannia marketynhu ta menedzhmentu yakosti u restorannomu biznesi.pdf | 134,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.