Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1589
Назва: | МОРФОЛОГІЧНИЙ СПОСІБ ТВОРЕННЯ ТЕРМІНІВ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА В УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ |
Автори: | Задояна, Лариса Миколаївна |
Ключові слова: | термінологія цукрового виробництва афіксація словоскладання абревіація |
Дата публікації: | 3-січ-2011 |
Видавництво: | Кіровоград : РВВ КДПУ ім. В. Винниченка |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто морфологічний спосіб творення термінів галузі цукрового виробництва, зокрема проаналізовано і подано опис морфологічного способу творення слів, який представлений його основними різновидами: афіксацією, словоскладанням та абревіацією. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1589 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет філології та журналістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2011 морф сп Задояна.doc | 101,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.