Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16739
Назва: Професійний розвиток психолога
Автори: Поліщук, Олена Романівна
Ключові слова: професійний розвиток психолога
професійна кар’єра
професіоналізація особистості
психологія професійної кар’єри
Дата публікації: 26-вер-2023
Видавництво: Київ: ФОП Ямчинський О.В.
Бібліографічний опис: Поліщук О. Р. Професійний розвиток психолога: навчальний посібник. Київ: ФОП Ямчинський О. В., 2023. 384 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розкрито психологічні особливості здійснення професійної кар’єри у сучасних організаціях на основі вивчення теоретичних та практичних стратегій зарубіжного та вітчизняного досвіду; формування здатностей магістра до проєктної діяльності та її використання в професійній самореалізації; оволодіння сучасними інформаційними та комунікаційними технологіями; формування базових навичок самостійної практичної роботи із загальнодоступними програмними продуктами і інформаційними сервісами в галузі психології; формування здатності до особистісного та професійного самовдосконалення, навчання та саморозвитку з використанням інформаційно-комунікаційних технологій; оволодіння всім спектром сучасних знань з проблеми успішної та ефективної професійної кар’єри працівника в усіх сферах професійної реалізації, з метою забезпечення оптимістичного кар’єрного зростання. Навчальний посібник складається з 4 розділів: Психологічна професіоналізація особистості; Проєктна діяльність як засіб підвищення рівня професійної підготовки майбутніх психологів; Інформаційні системи та технології в діяльності психолога; Психологія професійної кар’єри; питань для самоконтролю, глосарію та списку використаних джерел. Навчальний посібник може бути корисний студентам, які навчаються за освітніми програмами з психології, психологам, педагогам загальноосвітніх шкіл з метою підвищення професійної компетенції спеціалістів, що працюють у сфері надання психологічної допомоги, а також у сфері психолого-педагогічного супроводу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16739
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Професійний розвиток психолога.pdf5,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.