Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16699
Назва: Інноваційні процеси в освіті: від новаторського руху вчителів до інновацій у підготовці педагогічних кадрів
Автори: Комар, Ольга Анатоліївна
Грітченко, Тетяна Яківна
Кравчук, Оксана Володимирівна
Ключові слова: Новаторський рух
вчитель початкової школи
інноваційні технології
Дата публікації: 15-бер-2020
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Інноваційні процеси в освіті: від новаторського руху вчителів до інновацій у підготовці педагогічних кадрів : монографія / Комар О. А., Грітченко Т. Я., Кравчук О. В. [та ін.] ; за заг ред. Комар О. А. ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2020. – 234 с.
Серія/номер: УДК;37:001.895(02)
Короткий огляд (реферат): Сучасне входження української педагогіки у Європейський простір характеризується, перш за все, інноваційністю. У витоків сучасної інноватики лежить великий досвід вчителів і педагогів в усі періоди розвитку освіти України не залежно від суспільно-політичних умов. Автори пропонують дослідження новаторського руху в Україні та представляють фактори й умови формування у студентів інноваційних компетентностей у процесі фахової підготовки. Книга містить теоретичні положення, методичні матеріали і практичні поради. Рекомендована викладачам, аспірантам, магістрантам, студентам вищих педагогічних закладів освіти, науковим працівникам і вчителям загальноосвітніх шкіл.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16699
Розташовується у зібраннях:Видання бібліотеки

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
моногр кол 27.10.20 (1).pdf2,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.