Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16396
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБербец, Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2024-04-26T06:26:00Z-
dc.date.available2024-04-26T06:26:00Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТехнологічний практикум (технологія обробки харчових продуктів) : навч. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини, Каф. технологічної освіти ; уклад. Т. М. Бербец. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2020. – 165 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16396-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику з дисципліни «Технологічний практикум (технологія обробки харчових продуктів)» міститься стислий опис технологій приготування страв національної кухні, технологічних особливостей обробки сировини та приготування харчових продуктів та методичні рекомендації реалізації змісту дисципліни у фаховій підготовці, і проведення навчальних занять. Посібник призначений для фахової підготовки студентів закладів вищої та професійно- технічної освіти, яким за освітньою програмою передбачено вивчення технології обробки харчових продуктів.uk_UA
dc.publisherУмань: ВПЦ "ВІЗАВІ"uk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК;664(076)-
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectтехнологій приготування стравuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.titleТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРАКТИКУМ (технологія обробки харчових продуктів)uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Бербец_Т._М._14.12.2020.pdf2,62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.