Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16366
Назва: ВИКОРИСТАННЯ НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ВИКЛАДАННІ ДИСЦИПЛІНИ «ІНФОРМАТИКА» В ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНОТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ
Автори: Коробань, Оксана Валеріївна
Котик, Денис
Ключові слова: Інформатика
змішане навчання;
професійно-технічна освіта.
професійна освіта
Дата публікації: кві-2023
Видавництво: Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ"
Бібліографічний опис: Коробань О.В., Котик Д. Використання новітніх технологій при викладанні дисципліни «Інформатика» в закладах професійнотехнічної освіти. Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: погляд у майбутнє: матер. Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (Умань, 4 квітня. 2023 р.) Умань, 2023. С. 97-99.
Короткий огляд (реферат): У закладах професійнотехнічної освіти дисципліна «Інформатика» відіграє вирішальну роль у підготовці здобувачів освіти до кар’єри в технологічних галузях. Використовуючи новітні технології у викладанні дисципліни «Інформатика», заклади професійно-технічної освіти можуть надати учням інноваційний, захоплюючий та персоналізований досвід навчання. Це може дозволити здобувачам освіти отримати практичні навички та знання, необхідні для досягнення успіху в сучасному робочому середовищі та забезпечити їхню конкурентну спроможність на ринку праці, що постійно змінюється. Актуальність дослідження передбачає виявлення найбільш ефективних і результативних способів використання новітніх технологій для при викладанні дисципліни «Інформатика» в закладах професійно-технічної освіти для покращення досвіду навчання здобувачів освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16366
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Збірник тез студентський 2023.pdf2,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.