Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16364
Назва: Проблеми розширення доступу до освітніх ресурсів за допомогою цифрових технологій
Автори: Коробань, Оксана Валеріївна
Ключові слова: інноваційні педагогічні технології
комп’ютерні технології,
інженери-педагоги
професійна освіта
Дата публікації: тра-2023
Видавництво: Дрогобич: Ред. відділ ДДПУ Івана Франка,
Бібліографічний опис: Коробань О. Проблеми розширення доступу до освітніх ресурсів за допомогою цифрових технологій. Актуальні проблеми сучасної науки: матеріали Х Міжнар. наук.практ. конф. (Дрогобич, 10-11 трав. 2023р.). Дрогобич: Ред. відділ ДДПУ Івана Франка, 2023. С. 34-36.
Короткий огляд (реферат): У сучасному світі цифрові технології стали невід’ємною частиною нашого життя. Вони швидко розвиваються і змінюють наш спосіб працювати, спілкуватися, вчитися та розважатися. У галузі освіти цифрові технології можуть забезпечити доступ до найновіших освітніх ресурсів, зробити навчання більш ефективним та цікавим. Однак, не всі здобувачі освіти та педагоги мають можливість використовувати цифрові технології в навчанні через обмежений доступ до необхідних ресурсів та інфраструктури. Розширення доступу до освітніх ресурсів за допомогою цифрових технологій є важливим завданням, яке може допомогти забезпечити доступ до якісної освіти та підвищити рівень освіти в цілому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16364
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.