Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16363
Назва: Академічна доброчесність здобувачів вищої освіти під час написання курсових і дипломних робіт
Автори: Коробань, Оксана Валеріївна
Ключові слова: академічна доброчесність,
здобувачі вищої освіти
дипломні роботи.
курсові роботи
Дата публікації: кві-2023
Видавництво: Київ: Вид-во УДУ імені Михайла Драгоманова
Бібліографічний опис: Коробань О.В. Академічна доброчесність здобувачів вищої освіти під час написання курсових і дипломних робіт. Інноваційні освітні технології в системі неперервної освіти: вітчизняний і світовий досвід упровадження: матеріали Міжнар. наук.практ. конф. (Київ, 28-29 квіт. 2023 р.). Київ: Вид-во УДУ імені Михайла Драгоманова, 2023.С. 135-137.
Серія/номер: УДК 378.147:37.017;
Короткий огляд (реферат): Академічна доброчесність є важливим аспектом освітнього досвіду, який передбачає чесність, справедливість і відповідальність у проведенні досліджень і представленні результатів. Підтримка академічної доброчесності є не лише моральним обов’язком, але й практичною необхідністю, яка сприяє критичному мисленню, повазі до інтелектуальної власності, а також чесності та справедливості в академічному та професійному світі. В дані роботі досліджується визначення та важливість академічної доброчесності в курсових і дипломних роботах здобувачів вищої освіти, включно з наслідками порушення політики академічної доброчесності. А також пропонується заклик до дій для запобігання академічної недоброчесності у таких роботах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16363
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Коробань_Тези.pdf126,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.