Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16360
Назва: ЗАСТОСУВАННЯ SMART-ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ РОЗВИТКУ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ
Автори: Коробань, Оксана Валеріївна
Ключові слова: smart-технології
компетенстність
універсальні компетентності
професійні компетентності
Дата публікації: 8-кві-2021
Видавництво: ТОВ «Меркьюрі-Поділля»
Бібліографічний опис: Корбань О. В. Сучасні технології підготовки майбутніх учителів трудового навчання та технологій, педагогів професійної освіти і фахівців образотворчого та декоративного мистецтва: теорія, досвід, проблеми: збірник наукових праць / О.В. Марущак (голова) та [ін.]. – Вінниця: ТОВ «Меркьюрі- Поділля», 2021. – Вип. 3. – 136 с.
Серія/номер: УДК;378.14.015.62
Короткий огляд (реферат): Cтаттю присвячено теоретичному розгляду феномена – Smart-технологій в сучасній освіті з позицій розвитку універсальних і професійних компетентностей. Процес навчання студентів у закладах вищої освіти (ЗВО) передбачає звернення до інновацій, оскільки застосування нових технологій істотно розширює межі і викладання, і отримання знань, і застосування умінь і навичок у практичній діяльності. Педагогічні та освітні інновації – особливо значиме явище для спеціальності «Професійна освіта. Комп’ютерні технології», як для майбутніх бакалаврів, так і для магістрів, оскільки вони найбільшою мірою відкриті для впровадження нових технологій – і в процесі навчання, і в професійній діяльності. Тому основною метою статті є визначення Smart- технологій в якості важливого інструментарію для розвитку компетентностей студентів, які обрали професію викладача в галузі комп’ютерних технологій. Аналітичне узагальнення особливостей включення Smart-технологій в навчання дозволило зробити висновок про високу цінність і багатогранність здійснюваних освітніх інновацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16360
ISSN: 982-723-630-691-2
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коробань_Стаття_1.pdf254,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.