Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16271
Назва: Самоменеджмент як ефективний інструмент кар'єрного зростання управлінця
Автори: Світовий, Олександр Михайлович
Ключові слова: Самоменеджмент як ефективний інструмент кар'єрного зростання управлінця
самоменеджмент, управлінець, кар’єрне зростання, кваліфікація, самоорганізація, самоконтроль, лідерські якості
Дата публікації: 2021
Видавництво: Полтавський університет економіки і торгівлі
Бібліографічний опис: Світовий О.М. Самоменеджмент як ефективний інструмент кар'єрного зростання управлінця. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. 2021. Вип. 2-2(104). С. 54–60.
Серія/номер: УДК;331.103:658.336
Короткий огляд (реферат): Мета статті полягає в узагальненні та обґрунтуванні засад самоменеджменту як інструменту кар’єрного зростання управлінця. Для досягнення поставленої у статті мети використано такі загальнонаукові та спеціальні методи дослідження: діалектичний, аналізу та синтезу, порівняння, абстрактно-логічний. У статті охарактеризовано найкращі технології ефективного використання часу та систематизовано тлумачення вченими поняття «самоменеджмент». Зазначено, що роль самоменеджменту в кар’єрному зростанні управлінця у сучасному світі стає все більш вагомою. Аргументовано, що для управлінця на кожному етапі кар’єрного зростання варто порівнювати поставлену мету із власними можливостями, постійно дбаючи про свою професійну репутацію. Запропоновані автором теоретичні підходи та практичні рекомендації спрямовані на пошук та реалізацію нових можливостей кар’єрного зростання управлінця за допомогою комплексного застосування інструментарію самоменеджменту.
Опис: http://puet.poltava.ua/index.php/economics/article/view/79/72
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16271
ISSN: 2409-6873
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.