Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16255
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКірдан, Олена Леонідівна-
dc.contributor.authorКірдан, Олександр Петрович-
dc.date.accessioned2024-04-22T06:59:17Z-
dc.date.available2024-04-22T06:59:17Z-
dc.date.issued2022-06-30-
dc.identifier.citationКірдан О. Л., Кірдан О. П. Формування доброчесності майбутніх фахівців як складник державної освітньої політики. Економічні горизонти, 2022, 2(20), С. 75–82. DOI: https://doi.org/10.31499/2616-5236.2(20).2022.263301uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16255-
dc.descriptionhttp://eh.udpu.edu.ua/article/view/263301/259607uk_UA
dc.description.abstractСхарактеризовано основні підходи до визначення категорії «доброчесність». Проаналізовано праці зарубіжних дослідників з питань доброчесності у сфері державного управління. Акцентовано на важливості політики доброчесності та популяризації ідеології доброчесності на державному рівні. Обґрунтовано доцільність: упровадження освітніх компонентів, які конкретизують стандарти та принципи доброчесності в майбутній професійній діяльності, формують культуру доброчесності, та уведення програмного результату навчання «дотримання принципу доброчесності» при оновленні освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти.uk_UA
dc.publisherУманський державний педагогічний університет імені Павла Тичиниuk_UA
dc.subjectдоброчесністьuk_UA
dc.subjectдержавна ідеологіяuk_UA
dc.subjectдержавна освітня політикаuk_UA
dc.subjectмайбутні фахівціuk_UA
dc.subjectзаклади вищої освітиuk_UA
dc.subjectзміст освітиuk_UA
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectнеформальна освітаuk_UA
dc.subjectвища освітаuk_UA
dc.titleФормування доброчесності майбутніх фахівців як складник державної освітньої політикиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
263301-Текст статті-606601-1-10-20220822.pdf976,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.