Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16132
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Леся Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-18T08:34:12Z | - |
dc.date.available | 2024-04-18T08:34:12Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Сучасні тенденції підготовки майбутніх учителів трудового навчання та технологій, педагогів професійної освіти і фахівців образотворчого та декоративного мистецтва: теорія, досвід, проблеми: збірник наукових праць / О.В. Марущак (голова) та [ін.]. – Вінниця: ТОВ «МеркьюріПоділля», 2022. – Вип. 5. – С.81-85 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16132 | - |
dc.description | https://docs.google.com/document/d/19PdX025SPHLfuuc_TN5w_cwvQ0MoSCmWIP0KeKzvm0Y/edit | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглянуто актуальні проблеми освіти, що потребують інноваційних підходів до вирішення питання збереження та зміцнення здоров’я учасників освітнього процесу; охарактеризовано здоров’язберігаюче освітнє середовище; проаналізовані принципи, які необхідно враховувати при розробці інформаційно-комунікаційних технологій здоров’язберігаючого середовища системи технологічної освіти. | uk_UA |
dc.publisher | ТОВ «МеркьюріПоділля | uk_UA |
dc.subject | здоров’язберігаюче освітнє середовище | uk_UA |
dc.subject | інформаційно-комунікаційні технології | uk_UA |
dc.subject | освітній процес | uk_UA |
dc.subject | технологічна освіта | uk_UA |
dc.title | КОНЦЕПЦІЯ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУЮЧОГО ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНОГО ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА В ПРОЦЕСІ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПІДГОТОВКИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
КОНЦЕПЦІЯ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУЮЧОГО ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНОГО ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА.pdf | 242,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.