Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16002
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЦИФРОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ЯК ШЛЯХ ДО ПРОФЕСІЙНОГО РОСТУ
Автори: Браславська, Оксана Володимирівна
Озерова, Людмила Андріївна
Ключові слова: цифрова компетентність
професійний ріст
цифрові технології
майбутні фахівці
Дата публікації: 2023
Видавництво: Видавничо-поліграфічний центр «Візіві» 20301, м. Умань, вул. Тищика 18/19
Бібліографічний опис: Браславська О.В. Озерова Л.А. Особливості формування цифрової компетентності у майбутніх фахівців як шлях до професійного росту. Наука. Освіта. Молодь: матеріали XVІ Всеукр. наук. конф. студентів та молодих науковців (Умань, 11 травня 2023 р.). Умань: Візаві, 2023. С. 23–25.
Короткий огляд (реферат): Сучасні заклади вищої освіти орієнтовані на модернізацію освітнього середовища, інноваційність освітнього процесу, формування цифрової компетентності фахівця та навчання протягом життя. Цей процес передбачає фундаментальні зміни в професійних завданнях, які розвʼязуються у закладах вищої освіти. Розвиток та поширення цифрових технологій у світі відбувається швидкими темпами. Цьому сприяють постійні технологічні інновації, що впливають на всі сфери життєдіяльності людини. Виникає необхідність упровадження в освітній процес інноваційних підходів до навчання та цифрових технологій, які дозволяють формувати у майбутніх фахівців не просто знання і навички, а сучасні професійні компетентності для майбутнього професійного росту та підвищення конкурентноспроможності на ринку праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16002
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Збірник Наука. Освіта. Молодь. 2023_removed.pdf656,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.