Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15996
Назва: ГІС-ТЕХНОЛОГІЇ В ГЕОГРАФІЧНІЙ ОСВІТІ: РЕАЛІЇ СЬОГОДЕННЯ
Автори: Браславська, Оксана Володимирівна
Хотинська, О.М.
Ключові слова: ГІС
гіс-технології
географічна освіта
геоінформаційні технології
Дата публікації: 2023
Видавництво: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві» (Видавець «Сочінський»)
Бібліографічний опис: Браславська О.В., Хотинська О.М. ГІС-технології в географічній освіті: реалії сьогодення Природничі науки і освіта: зб. наук. праць природничо-географічного ф-ту. Умань: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві» (Видавець «Сочінський»), 2023. С. 7–10.
Короткий огляд (реферат): При досить великій потребі впровадження ГІС у навчальний процес з географії, сьогодення освіти стикається з актуальними проблемами перевантаженості учнів, невмінням (небажанням) учителів оволодівати новими технологіями, фінансовими та комунікаційними проблеми. На думку багатьох дослідників, для впровадження в освітній процес з географії методів геоінформатики, умінь і навичок роботи з ГІС необхідно мати чотири складові: законодавча основа; перейняття кращого світового досвіду; підготовка фахівців-географів, компетентних у галузі роботи з геоінформаційними системами; відповідне програмне й апаратне забезпечення шкіл для впровадження ГІС.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15996
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
18.pdf895,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.