Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15994
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ГЕОІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ В ЗЕМЛЕУСТРОЇ
Автори: Озерова, Людмила Андріївна
Браславська, Оксана Володимирівна
Ключові слова: географічні інформаційні системи
землевпорядна система
геоінформаційні системи
землеустрій
Дата публікації: 2023
Видавництво: Авторськька редакція УНУС м. Умань 2023
Бібліографічний опис: Озерова Л. А., Браславська О. В. Особливості використання геоінформаційних систем в землеустрої. Внесок українських і зарубіжних дослідників у розвиток геодезії, картографії, землеустрою: матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтер.-конф. молодих учених (Умань, 5 квіт. 2023 р.). Умань, 2023. С. 79–82.
Короткий огляд (реферат): Технологія «географічні інформаційні системи» має важливе значення для розвитку та підтримки державних землевпорядних структур. Розвиток системи запровадив єдине інформаційне середовище для управління земельними фондами. Сучасна землевпорядна система є недостатньо збалансованою та не забезпечує отримання позитивного результату високої економічної ефективності землекористування [1, с. 7]. Це пояснюється недостатністю досліджень у цій сфері та не дотриманням загального порядку розробки загальної концепції використання геоінформаційних систем в управлінні. І як наслідок, спостерігається безконтрольованість, непрозорість, неефективність використання землі. Вирішення цих проблем можливе через застосування геоінформаційних систем в управлінні земельними ресурсами. Це дасть змогу своєчасно вжити певних рішень та засобів в конкретних ситуаціях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15994
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
16_removed.pdf797,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.