Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15214
Назва: | Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах |
Автори: | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
Ключові слова: | професійна компетентність професійна освіта майбутні бакалаври компетентність |
Дата публікації: | 30-кві-2022 |
Видавництво: | Посвіт |
Бібліографічний опис: | Філімонова І. А. Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах. Матеріали ХІІ-ї Міжнародної наук.-практ. конф. «Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Якісні дослідження для покращення життя людини» (Конін-Ужгород-Пшемишль, 22 квітня 2022 р.). Том ХІІ. 2022. С. 110-113. |
Короткий огляд (реферат): | У публікації охарактеризовано особливості професійної підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у вищих педагогічних закладах |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15214 |
ISBN: | 978-617-8003-18-0 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Rozwoj_April_2022_zbirnyk.pdf | 2,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.