Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14717
Назва: | Діджиталізація інформаційного простору на ринку туристичних послуг |
Інші назви: | Діджиталізація інформаційного простору на ринку туристичних послуг |
Автори: | Богашко, Олександр Леонідович |
Ключові слова: | туризм туристична послуга діджиталізація інформаційний простір туристична галузь |
Дата публікації: | 4-лис-2021 |
Видавництво: | Житомир: Житомирська політехніка |
Бібліографічний опис: | Богашко О. Л. Діджиталізація інформаційного простору на ринку туристичних послуг. Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу : тези виступів ІІ Міжнар. наук.-практ. конф.з пит. вищ. осв. і науки. Житомир : Житомирська політехніка, 2021. С. 373–374 |
Серія/номер: | УДК;005.9 М50 М;50 УДК;338.48 |
Короткий огляд (реферат): | Світовий ринок туризму протягом останнього десятиліття демонструє стійке зростання. Вивільнення вільного часу, отримане завдяки діджиталізації процесів та виробництв, призводить до збільшення частки послуг в економіці, зростання підприємств сфери послуг та підвищення попиту на послуги. Можна припустити, що в міру того, як попит на подорожі та туристичні послуги зростатиме, зростуть і вимоги мандрівників до сфери гостинності. У боротьбі за споживача на перший план виступатимуть такі конкурентні переваги компанії, як: технологічність, соціальна відповідальність. Змінна динаміка туристських потреб підвищує вимоги до індустрії гостинності, отже, розуміння напряму трансформації споживчого попиту – актуальне завдання для туристських підприємств та організацій, яку можна вирішити, перебуваючи у постійному взаємозв’язку зі споживачами. |
Опис: | https://conf.ztu.edu.ua/suchasni-vyklyky-stalogo-rozvytku-biznesu-4-5-lystopada-2021-r/ |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14717 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Didzhytalizatsiia_inform.pdf | 2,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.