Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14575
Назва: | FRANCHISING IN THE RESTAURANT INDUSTRY |
Інші назви: | ФРАНЧАЙЗИНГ В РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ |
Автори: | Благополучна, Анастасія Геннадіївна Кирилюк, Ірина Миколаївна Литвин, Оксана Вікторівна |
Ключові слова: | franchising restaurant business restaurant franchising restaurant business |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Sciences of Europe |
Бібліографічний опис: | Blahopoluchna A., Kyryliuk I., Neshchadym L., Lytvyn O. Franchising in the restaurant industry. Sciences of Europe. № 87. vol 1. 2022. p.20-23 |
Короткий огляд (реферат): | One of the priority directions of our country's development is integration into international business. Fran- chising is an effective way to promote in international markets. It is a growth tool that helps companies scale their operations. The article examines the main trends in the development of franchising in the restaurant business. Одним із пріоритетних напрямків розвитку нашої країни є інтеграція в міжнародний бізнес. Франчайзинг є ефективним способом просування на міжнародних ринках. Це інструмент зростання, який допомагає компаніям масштабувати свою діяльність. У статті розглядаються основні тенденції розвитку франчайзингу в ресторанному бізнесі. |
Опис: | https://www.europe-science.com/wp-content/uploads/2022/02/Sciences-of-Europe-No-87-2022-Vol.-1.pdf |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14575 |
ISSN: | 3162-2364 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Sciences-of-Europe-No-87-2022-Vol.-1.pdf | 2,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.