Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14038
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛюльченко, Вячеслав григорович-
dc.contributor.authorСусло, Лариса Вікторівна-
dc.date.accessioned2021-10-05T08:26:43Z-
dc.date.available2021-10-05T08:26:43Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.citationЛюльченко В. Г., Сусло Л. В. «Спецсемінар як засіб формування санітарно-гігієнічної компетентності в майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю» Наукові записки. Серія: Педагогічні науки / редкол.: В. Ф. Черкасов та ін. Кропивницький : РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка, 2021. Вип. 196. С. 205–209.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14038-
dc.description.abstractУ статті охарактеризовано специфіку використання спецсемінару «Санітарно-гігієнічна компетентність інженера-педагога харчового профілю» в освітньому процесі під час підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профіля в закладах вищої освіти, як ефективний засіб для формуванню санітарно-гігієнічної компетентності, що дозволяє підвищити рівень готовності майбутнього інженера-педагога харчового профіля до професійної діяльності.uk_UA
dc.publisherЦДПУ ім. В.Винниченкаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК;378.018.8:377.011.3-051]:664-
dc.subjectспецсемінарuk_UA
dc.subjectінженер-педагогuk_UA
dc.subjectхарчовий профільuk_UA
dc.subjectкомпетентністьuk_UA
dc.titleСпецсемінар як засіб формування санітарно-гігієнічної компетентності в майбутніх інженерів-педагогів харчового профілюuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.