Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12970
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Леся Василівна-
dc.date.accessioned2020-10-26T11:55:10Z-
dc.date.available2020-10-26T11:55:10Z-
dc.date.issued2020-04-09-
dc.identifier.citationКравченко Л. В. ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. Тези Міжнародна науково-практична конференція «Сталий економічний розвиток: актуальні проблеми та механізми забезпечення» 9 квітня 2020 року Уманьuk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12970-
dc.description.abstractТези Міжнародної науково-практичної конференції «Сталий економічний розвиток: актуальні проблеми та механізми забезпечення»uk_UA
dc.publisherІнтернет-конференціяuk_UA
dc.subjectІнтерактивні технологіїuk_UA
dc.subjectПідвищення рівня обслуговуванняuk_UA
dc.subjectРесторанний бізнесuk_UA
dc.subjectВикористання інтерактивних технологійuk_UA
dc.titleВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.