Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12970
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Леся Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-26T11:55:10Z | - |
dc.date.available | 2020-10-26T11:55:10Z | - |
dc.date.issued | 2020-04-09 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко Л. В. ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. Тези Міжнародна науково-практична конференція «Сталий економічний розвиток: актуальні проблеми та механізми забезпечення» 9 квітня 2020 року Умань | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12970 | - |
dc.description.abstract | Тези Міжнародної науково-практичної конференції «Сталий економічний розвиток: актуальні проблеми та механізми забезпечення» | uk_UA |
dc.publisher | Інтернет-конференція | uk_UA |
dc.subject | Інтерактивні технології | uk_UA |
dc.subject | Підвищення рівня обслуговування | uk_UA |
dc.subject | Ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | Використання інтерактивних технологій | uk_UA |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ.pdf | 402,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.