Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12649
Назва: | Розробка технології нового виду сиру |
Автори: | Кравченко, Тамара Василівна |
Ключові слова: | ресурсозберігаючі технології харчова промисловість продукти харчування технологічна схема |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | К. : НУХТ |
Бібліографічний опис: | Кравченко Т.В. Розробка технології нового виду сиру / Г.В. Дейниченко, І.В. Золотухіна, Т.В. Кравченко, Л.Г. Дейниченко // Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С. 87-88. |
Серія/номер: | УДК;637.35 |
Короткий огляд (реферат): | В сучасних економічних умовах на всіх етапах виробництва та переробки харчової сільськогосподарської сировини велика увага приділяється створенню та освоєнню нових ресурсозберігаючих технологій, а також удосконаленню існуючих технологічних процесів. Серед них особливу роль відіграють мембранні методи, зокрема ультрафільтрація (УФ), промислове застосування яких розпочалося в шістдесяті роки минулого сторіччя і які на сьогодні використовуються практично в усіх галузях промисловості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12649 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези.pdf | 472,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.