Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12649
Назва: Розробка технології нового виду сиру
Автори: Кравченко, Тамара Василівна
Ключові слова: ресурсозберігаючі технології
харчова промисловість
продукти харчування
технологічна схема
Дата публікації: 2019
Видавництво: К. : НУХТ
Бібліографічний опис: Кравченко Т.В. Розробка технології нового виду сиру / Г.В. Дейниченко, І.В. Золотухіна, Т.В. Кравченко, Л.Г. Дейниченко // Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С. 87-88.
Серія/номер: УДК;637.35
Короткий огляд (реферат): В сучасних економічних умовах на всіх етапах виробництва та переробки харчової сільськогосподарської сировини велика увага приділяється створенню та освоєнню нових ресурсозберігаючих технологій, а також удосконаленню існуючих технологічних процесів. Серед них особливу роль відіграють мембранні методи, зокрема ультрафільтрація (УФ), промислове застосування яких розпочалося в шістдесяті роки минулого сторіччя і які на сьогодні використовуються практично в усіх галузях промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12649
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези.pdf472,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.